Tweede verblijf in Spanje kopen? Avanti!

Zon, zee, strand en weg van de stress in ons Belgenlandje? Een tweede verblijf in Spanje kopen is voor vele mensen een droom. Maar als je contact neemt met Century 21 Advieskantoor Spanje, wordt die in geen tijd werkelijkheid.

De lokale vastgoedmarkt is bijzonder gunstig voor wie een tweede verblijf wil kopen in Spanje. De prijzen zijn veel lager in vergelijk met België – zelfs hypermoderne of charmante villa’s tik je er voordelig op de kop.

Wacht dus niet te lang om je tweede verblijf in Spanje te kopen. Maak snel jouw afspraak bij Century 21 Advieskantoor Spanje.

Tweede verblijf in Spanje kopen: niet alleen voor de happy few

Het is een misvatting dat enkel de rich and famous een tweede verblijf in Spanje kopen. Iedereen met wat spaarcenten en een verlangen naar een mooier, zonniger leven komt in aanmerking.

Dat is zeker zo met de gespecialiseerde ondersteuning van Century 21 Advieskantoor Spanje. Want dankzij u loopt geen risico op onaangename verrassingen bij het kopen van jouw tweede verblijf in Spanje. Dat komt door onze klantvriendelijke, veilige aanpak.

Tweede verblijf Spanje kopen: zo doen we het

Eerst en vooral, luisteren we goed naar jou. Samen met jouw adviseur bespreek je jouw woondroom in Spanje. Zo kunnen we gericht aan de slag bij het zoeken van jouw tweede verblijf of nieuw huis in Spanje.

In welke regio wil je wonen? Wat is je budget? Jij vertelt ons wat jij verwacht, wij adviseren je over de beste aanpak. Welke kosten komen kijken bij een tweede verblijf in Spanje? Hoe ga je het best te werk? Wanneer ga je kijken en wat mag je verwachten?

VASTGOED IN SPANJE EEN KLIK VERWIJDERD

Gespecialiseerd in jouw tweede verblijf in Spanje

Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Van de eerste kennismaking tot het moment dat je de sleutel krijgt van jouw tweede verblijf in Spanje – ons team staat aan je zijde. Met goede raad, een krachtdadige aanpak én een netwerk van lokale experts die het reilen en zeilen van de Spaanse vastgoedmarkt volledig in de vingers hebben

Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, hoef jij je nergens om te bekommeren. Wij zorgen voor alles. En verzekeren je van een zorgeloos aankoopproces, zonder stress.

Meer weten? Contacteer Century 21 Advieskantoor Spanje in Deurne vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.